nieuws

Chris Scholtens verdedigt bakkers bij Tijd voor MAX

Nieuws

De bakkers balen dat supermarkten de paasstol gebruiken als stuntartikel’, kondigt Martine van Os Gildemeester Chris Scholtens aan in het televisieprogramma Tijd voor MAX. Scholtens laat aan de kijkers het verschil zien.

Chris Scholtens verdedigt bakkers bij Tijd voor MAX

Chris Scholtens laat zien wat het verschil is tussen een paasbrood uit de supermarkt en één van de bakker. In de uitzending gebruikt hij het winnende paasbrood van Koenen, De Echte Bakker uit Westervoort. ‘Kwalitatief gezien is er een groot verschil’,  zegt Scholtens. ‘Dat zie je aan de hoeveelheid van de vulling en de dikte van de korst. Het mes vliegt door een goed brood heen en dat is bij het supermarktbrood niet zo, daar moet je echt zagen.’

Bekijk het fragment uit de uitzending van Tijd voor MAX.

Reageer op dit artikel