nieuws

Brood per kilo bij Dit Is Brood

Nieuws

Dit is Brood in Heemstede is de naam van een nieuwe broodzaak die zondag 17 maart de deuren opende. In deze nieuwe winkel zijn bijzondere broodsoorten en -concepten verkrijgbaar.

Brood per kilo bij Dit Is Brood

In Dit Is Brood vind je brood van enkele bakkerijen die onderling erg verschillend zijn. Deze worden als shop-in-shop gepresenteerd. Zo is er een bakker met voornamelijk speltbrood en een bakker die mosselen en garnalen in het brood verwerkt. Handgemaakt brood levert veruit het grootste assortiment, en laat daarmee zien dat een volledige bakkerswinkel kan draaien op het assortiment van authentieke broodsoorten.

 

Brood per kilo

Bij Dit Is Brood zijn de broden van Handgemaaktbrood per kilo te koop. Er zijn broden tot zo’n 1500 gram. Dit is vrij uniek in Nederland. Dat doet vooral denken aan landen als Frankrijk en Italië waar je zakken broden per kilo kunt kopen.

Broodondernemer Patrick Boon bedacht en ontwikkelde het broodconcept. Hiermee kunnen bakkers en andere broodverkopers zich onderscheiden. Prachtig, natuurzuiver brood, zonder e-nummers, met de hand gemaakt zodat elk broodje een unieke vorm heeft. Boon kan in heel Nederland dagelijkse leveren.Naast het brood ‘pur sang’ kan ook gebruikt worden gemaakt van de vormgeving met sales-materialen en verpakkingen. Momenteel wordt Handgemaaktbrood al op circa 50 plaatsen verkocht.

Voor meer informatie: www.handgemaaktbrood.nl

Reageer op dit artikel