nieuws

Boulangerie en Patisserie Team houdt spreekuur op Bakkervak

Nieuws

Bezoekers van Bakkersvak kunnen op beide beursdagen inlopen bij een spreekuur van het Boulangerie en Patisserie Team. Tijdens het spreekuur kunnen de bezoekers prangende vragen stellen aan de toppers uit de brood- en banketwereld. Vooraf kunnen vragen ingediend worden bij bakkerswereld@reedbusiness.nl.

Boulangerie en Patisserie Team houdt spreekuur op Bakkervak

Bakkersvak vindt plaats op zondag 10 en maandag 11 maart in Autotron Rosmalen. De spreekuren van het Boulangerie en Patisserie Team zijn op zondag tussen 15.00 – 16.00 uur en op maandag van 16.00 – 17.00 uur.

Op de beurs kunnen de bezoekers demonstraties van deze kampioenen op de voet volgen en ze de ‘buis van het lijf’ vragen. De teams zijn beide beursdagen aanwezig op BakkersVak en ze zullen de bezoekers versteld doen staan met hun technieken en de laatste trends op alle gebieden van de patisserie en brood. Ze presenteren zichzelf in de vorm van demonstraties en de mooiste showstukken worden tentoongesteld.

Daarnaast jureert het Nederlands Patisserie Team bij de Prima Blanca Award. Deze jurering en het bekend maken van de winnaar vinden plaats op zondag 10 maart.

 

Standhouders

Voor het laatste nieuws en de noviteiten van de standhouders leest u meer op de site: www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL

Volg BAKKERSVAK op Twitter (@BAKKERSVAKNL/ #BAKKERSVAK) of word lid van LinkedIn.

BakkersVak is zondag geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en maandag 11 maart 11.00 uur tot 20.00 uur.

Reageer op dit artikel