nieuws

Berntsen lanceert FaceBrood in Broodjournaal

Nieuws

Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam heeft weer iets origineels bedacht: het Broodjournaal. Donderdag 14 maart was de eerste aflevering, waarin hij meteen een nieuw product lanceerde: FaceBrood.

Berntsen lanceert FaceBrood in Broodjournaal

In het wekelijkse Broodjournaal vertelt Berntsen dit keer over de Facebookaanbieding, omdat sociale media heel belangrijk zijn voor de bakker. Op Twitter verlootte de bakker eerder al gratis oliebollen. Nu merkte hij meer activiteit op Facebook dan op Twitter. Genoeg reden om het FaceBrood te lanceren.

FaceBrood is een brood waar van alles inzit, volgens Berntsen. ‘Maar je maakt er vooral makkelijk vrienden mee en het is makkelijk deelbaar.’ Het brood is gevuld met cranberries, cashewnoten, mokka-extract en kleine stukjes suiker.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de bakker.

Reageer op dit artikel