nieuws

Bakkerijteam ROC Twente wint Trofee 2013

Nieuws

De Harm Jan Wibbens Team Trofee, een innovatieprijs van het ROC Twente, is gewonnen door het team Bakkerijopleidingen met het project ‘Het lekkerste topteam’.

Bakkerijteam ROC Twente wint Trofee 2013

Het team werkt al jarenlang competentiegericht zoals het bedoeld is: flexibel en inspelend op de individuele leerwensen. Daardoor leidt het tevreden studenten op die een mooi vak leren. Het Team Bakkerijopleidingen presenteerde zich onder leiding van teamcoördinator Bert van Ek op originele en creatieve wijze. Het project sprak de jury aan vanwege de innoverende manier van werken en omdat alle niveaus binnen de opleiding erbij betrokken zijn. Zij ontving een (wissel)trofee en een geldbedrag.

 

Harm Jan Wibbens Team Trofee

Teams die een bijzondere onderwijsprestatie leveren komen in aanmerking voor deze trofee. De trofee is vernoemd naar Harm Jan Wibbens, die tot december 2008 lid van het College van Bestuur van ROC van Twente was. Hij heeft veel betekend voor het onderwijs en het ROC Twente in het bijzonder.

Reageer op dit artikel