nieuws

Bakkerij Verba genomineerd voor ‘Elke dag beter Award

Nieuws

Bakkerij Verba uit Brakel is één van de 22 genomineerden voor de ‘Elke dag beter Award’ die wordt uitgereikt door MKB Nederland. Deze genomineerde bedrijven investeren in duurzame inzetbaarheid voor hun werknemers.

Bakkerij Verba genomineerd voor ‘Elke dag beter Award
Bakkerij Verba. Foto: Archief Bakkerswereld

MKB Nederland en het ministerie van SZW willen een bijdrage leveren aan het versterken van het ondernemerschap in het mkb, door het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als een werkgever investeert in gezonde, competente en gemotiveerde werknemers investeert hij in duurzame inzetbaarheid.

De winnaar wordt op 11 april door minister Asscher bekend gemaakt op het ondernemerscongres.

Reageer op dit artikel