nieuws

Bakery Nexus golfdag in teken Bakers against Cancer

Nieuws

Bakery Nexus organiseert vandaag een golfdag die volledig in het teken staat van Bakers against Cancer. De vereniging doneert per deelnemer € 10,- aan de Stichting Against Cancer.

Bakery Nexus golfdag in teken Bakers against Cancer

Het doel van de actie is een glimlach terug te brengen op het gezicht van een kind dat tegen kanker strijdt.

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich tijdens de golfdag uitleven. Beginners krijgen een golfclinic en voor de gevorderden is er een 9 hotels ronde. Na afloop kunnen de aanwezigen genieten van een borrel en een exclusief diner. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt rond 19.30 uur. De locatie is Golfpark Almkreek in Almkerk.

Bakery Nexus is een onafhankelijke vereniging die bestaat uit jonge en enthousiaste leden die allemaal werken in de (inter)nationale bakkerijbranche. Bakery Nexus deelt kennis en zoekt actief naar nieuwe inzichten en ontwikkelingen binnen en buiten de branche.

Reageer op dit artikel