nieuws

Verkoop van bakkerij CSM hapert

Nieuws

Er is een kink in de kabel gekomen bij de verkoop van de bakkerijdivisie van CSM. De tweede biedingsronde is met enkele weken verlengd.

Verkoop van bakkerij CSM hapert

Bij de tweede biedingsronde moet een bindend bod uitgebracht worden. Deze tweede ronde is met enkele weken uitgesteld, melden bronnen bij de deal volgens de Telegraaf. Deze week zou de deadline van de tweede biedingsronde verstrijken.

Redenen zijn de lauwe belangstelling voor de Europese bakkerijdivisie en de sterke afhankelijkheid van CSM van de grondstofprijzen. Het is nog maar de vraag of de verkoop, volgens plan, in het eerste kwartaal van dit jaar kan worden afgesloten.

Vijf potentiële kopers hebben zich vorige maand gemeld op het hoofdkantoor in Diemen, allemaal private-equitypartijen. Tot voor drie weken geleden leek de verkoop van de divisie prima op schema te liggen. Om de potentiële kopers, die allen een vrijblijvend bod hadden uitgebracht, tegemoet te komen, werd de publicatie van de jaarcijfers vervroegd.

Reageer op dit artikel