nieuws

NBOV trakteert jarige Koningin op taart

Nieuws

NBOV heeft vanochtend namens alle ambachtelijke brood- en banketbakkers van Nederland een taart aangeboden aan de Koningin. Het is een traditie op haar verjaardag.

NBOV trakteert jarige Koningin op taart

‘Dit jaar is het wel heel bijzonder’, zo schrijft directeur Cor Havermans in de begeleidende brief aan de Majesteit, ‘niet alleen vanwege de mijlpaal die u bereikt, maar uiteraard ook vanwege het door u aangekondigde aftreden op 30 april aanstaande.’

Hij bedankt de Koningin voor haar steun in de rol van beschermvrouwe van de vereniging in de afgelopen jaren.

 

Bezieling

De verjaardagstaart is vervaardigd door patissier Hidde de Brabander van patisserie Dreams of Magnolia in Den Haag

Met veel passie en bezieling heeft hij gewerkt aan een topcreatie waarin bijzondere vaardigheden en smaken van de Nederlandse patisseriewereld samenkomen. ‘Wij hopen dat u zult genieten van deze smakelijke traktatie en wensen u een feestelijke dag met uw dierbaren’, aldus Havermans.

Reageer op dit artikel