nieuws

Frans Timmers verlaat Beko Nederland BV

Nieuws

Frans Timmers verlaat per direct Beko Nederland. In goed overleg, aldus het persbericht, heeft Timmers met het bestuur van de Coöperatieve Vereniging Beko overeenstemming bereikt over de beëindiging van zijn dienstverband.

Frans Timmers verlaat Beko Nederland BV

Reden voor Timmers vertrek is een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Frans Timmers legt zijn taken met onmiddellijke ingang neer. Zijn werkzaamheden worden tijdelijk waargenomen door Meindert Wiersma. Hij doet dit in directe samenwerking met het bestuur van de Coöperatie.

Timmers trad op 1 september 2009 in dienst bij Beko. Hij volgde Schrijvers op, die op 1 november van dat jaar afscheid van Beko nam. Timmers werkte voordat hij bij Beko in dienst kwam bij diverse coöperatieve in- en verkooporganisatie waar hij ruime commerciële en algemene managementervaring opdeed.

Reageer op dit artikel