nieuws

Faillissement voor Delfts brood aangevraagd

Nieuws

Delfts Brood in Delft heeft volgens vakbond FNV Bondgenoten het faillissement aangevraagd voor haar bakkerijen in Delft en Helmond.

Faillissement voor Delfts brood aangevraagd

Omroep Brabant heeft dit nieuws gemeld op basis van uitspraken van Leo van Beekum van de FNV. Bij het bedrijf werken ongeveer 200 mensen. De bakkerij in Helmond is de voortzetting van de broodfabriek van bakkerij De Duif. Het personeel zit al drie weken thuis. Beide broodfabrieken, die produceren voor supermarktketen Lidl, liggen helemaal stil.
Volgens bestuurder Leo van Beekum van FNV Bondgenoten waren er kansen voor overname van de bakkerij in Delft, maar zag het er slecht uit voor Helmond. Het bedrijf heeft nu faillissement voor beide broodfabrieken aangevraagd. De rechter buigt morgen, dinsdag 26 februari, over de aanvraag.

Reageer op dit artikel