nieuws

Eerste Bakkerijdag bij Levens succesvol

Nieuws

De Eerste Nationale Bakkerijdag heeft afgelopen zondag ruim tweehonderd gasten naar het Culinair Pretpark in Gilze getrokken. Op deze speciale vakdag stond beleving door middel van de zintuigen, innovatie en ambacht centraal. Het thema ‘Prikkel je zintuigen’ zorgde ervoor dat bakkers geïnspireerd werden door het bekijken van nieuwe concepten en het proeven van nieuwe producten.

Eerste Bakkerijdag bij Levens succesvol

Demonstraties van de deelnemende partijen – gastheer Levens, Henk Koenen, Barry Callebaut, Carpigani, Pastridor, Pelser Interieur Projecten, Koopman Meel en Patissier Robèrt – inspireerden de bakkers om de opgedane inzichten bij thuiskomst direct in de praktijk te brengen.

Trendwatcher Hans Steenbergen presenteerde een ‘reis om de wereld’ en maakte de bezoekers deelgenoot van wereldwijde trends op het gebied van food. Patissier Robèrt van Beckhoven liet de bezoekers ‘het anders denken met producten’ zien.

In de Bakkerswereld van 15 februari vindt u een aantal tips waarmee de zintuigen van de consument geprikkeld kunnen worden.

Reageer op dit artikel