nieuws

Dunselman bezorgt op Valentijnsdag met Liefdesexpress

Nieuws

De banketbakkers van Puur Dunselman uit Den Helder hebben een nieuwe traktatie bedacht: Het Hazelnoothart. Ter introductie van de lekkernij wordt er op Valentijnsdag een opvallende bezorgdienst ingezet: de Liefdesexpress.

Dunselman bezorgt op Valentijnsdag met Liefdesexpress

De Liefdesexpress is één van de auto’s van Puur Dunselman, helemaal in hazelnoothart-stijl bestickerd. Deze auto zal op donderdag 14 februari de hele dag de hazelnootharten bezorgen. Deze bezorging is gratis.

Iedereen kan, eventueel anoniem, het meest overheerlijke liefdescadeau van 2013 bij zijn of haar geliefde door Dunselman’s Liefdesexpress laten bezorgen. Op het speciale Hartenkreetkaartje kan een persoonlijke boodschap worden geschreven.

Deelnameformulieren liggen vanaf nu in de winkels van Puur Dunselman en kunnen na aankoop in de liefdesbus op de counter worden gedeponeerd. Deelname aan de actie kost €4,95.  Iedere deelnemer maakt kans op één van de twintig gratis deelnames, want uit de deelnemers trekt Puur Dunselman twintig winnaars die hun deelnamebedrag krijgen teruggestort op hun rekening.

Reageer op dit artikel