nieuws

Bakers against Cancer trakteert

Nieuws

Bakers against Cancer trakteert op de Huishoudbeurs in de RAI op volkoren muffins.

Bakers against Cancer trakteert

Op deze wijze wil het aandacht voor het goede doel en de consument enthousiast maken voor de exclusieve Bakers against Cancer-producten. De consument krijgt speciale volkoren muffins aangeboden. Met de hulp van bekende artiesten, waaronder de 3J’s, zijn er in de afgelopen dagen al ruim tweeduizend van deze muffins en honderdduizend flyers uitgedeeld.

Bezoekers reageren enthousiast op het initiatief en het doel van de stichting: het realiseren van een glimlach op de gezichten van kinderen die strijden tegen kanker. In veel gevallen wordt er naast het kopen van de muffins ook extra geld gedoneerd ten gunste van de Stichting Against Cancer.

Reageer op dit artikel