nieuws

Thijs Koolen beste bakker van Limburg

Nieuws

Thijs Koolen uit Ell is de beste Echte Bakker geworden van de afdeling Limburg. Het is de tweede prijs die hij deze maand in de wacht sleept; Koolen ontving eerder deze maand al de Gouden Schieter voor de Beste Kwaliteit van alle Echte Bakkers.

Thijs Koolen beste bakker van Limburg

Koolen ontving de prijs voor beste Echte Bakker van Limburg uit handen van de locoburgemeester van Leudal, Jouri Minses. Vrijwel al zijn collega-Echte Bakkers uit Limburg waren daarbij aanwezig.

Koolen was in eerste instantie niet gerust op de uitkomst van de wedstrijd. In de drukke decembermaand werden zes producten – uit een lijst van twintig – onaangekondigd uit de winkels van de deelnemende bakkers gehaald en gekeurd. “Het was een drukke tijd en ik wilde alle twintig producten natuurlijk op en top hebben. Dat is moeilijk tussen Sint en Kerst, maar het was gelukkig toch goed genoeg”, vertelt hij.

Marc Derix uit Horst werd tweede en Echte Bakker Gommans – met winkels in Sevenum, Vernray en
Swalmen – haalde de derde plaats.Joost Snijders met winkels in Stramproy en Thorn haalde de vierde plaats in de
play-off en Dieteren uit Maasbracht werd vijfde.

Reageer op dit artikel