nieuws

Hoekstra organiseert winterloop voor KWF

Nieuws

Bakker Klaes Hoekstra organiseert in samenwerking met de Loopgroep Bedum de derde Bedumer Winterloop, om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding. Dit jaar gaat de opbrengst specifiek naar het UMCG Kanker Researchfonds in Groningen. De loop is op zaterdag 2 februari.

Hoekstra organiseert winterloop voor KWF
RBM

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor mensen die niet hard willen of kunnen lopen, maar wel het goede doel willen steunen. Zij kunnen hun sponsorkaart bij de bakker halen en deze groep loopt om 15.00 uur in eigen tempo. Deelnemers krijgen na hun prestatieloop onder meer een waardebon voor een gratis meergranen brood, dat zij meekrijgen zodra in de winkel van bakker Hoekstra het sponsorbedrag wordt afgerekend.

Ook collega-bakkers uit het land zijn welkom om de loop te volbrengen en het goede doel te ondersteunen, laat Hoekstra weten. Koopmans Meelfabriek en Zeelandia hebben al hun medewerking toegezegd. Vorig jaar werd er ruim 16.000 euro opgehaald, dit jaar streeft de Bedumer bakker naar een opbrengst van 20.000 euro. Hoekstra’s echtgenote overleed vorig jaar aan de ziekte.

Reageer op dit artikel