nieuws

Bakkers nu al in de race voor sterren 2013

Nieuws

Zes bakkers zijn al zeker van deelname aan de finaleronde van Bakker met Ster. Een aantal eerdere sterwinnaars hebben de mogelijkheid aangegrepen om deel te nemen aan de vervroegde voorronde, die ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum van Bakker met Ster is ingevoerd.

Bakkers nu al in de race voor sterren 2013

De sterbakkers die zich hebben geplaatst voor de finale zijn:
Bakker Piet uit Elspeet;
Bakkerij Lex Brakenhoff uit Assendelft;
Bakkerij Paul Schalke uit Naaldwijk;
Bakkerij van Heeswijk vestigingen Dommelen, Veldhoven, Bergeijk, Luyksgestel, Valkenswaard en Bladel;
Echte Bakker vd Kloet uit Leeuwarden;
Kees Gutter uit Purmerend;
Patisserie Leek uit Beverwijk.

Vervroegde voorronde

Speciaal voor de winkels die in de vorige vier jaren één of meerdere sterren hebben gehaald, is de vervroegde voorronde in het leven geroepen. Het helpt de ondernemer om het eerder behaalde resultaat langer vast te houden en eventuele verbeteringen tijdig door te voeren.

Inhoudelijk is er geen verschil met de reguliere voorronde die maandag 14 januari begint. Elke ondernemer heeft dus evenveel kans om met één of meerdere winkels deel te nemen aan de finaleronde.

De genomineerden hebben een traject doorlopen waarop de deelnemende winkels worden beoordeeld door een vakjury, twee mysteryshoppers, een onaangekondigde winkelbeoordeling en twee keer twee productbeoordelingen. Gezamenlijk vormen deze beoordelingen een cijfer dat wel of niet recht geeft op een nominatie. Dit cijfer is niet alleen belangrijk in de voorronde, maar wordt ook meegenomen in de finaleronde die op 18 maart a.s. start.

Bakker met Ster is niet alleen een eretitel, maar helpt de ondernemer verder te onderscheiden en te presteren door het aanbevelingsrapport dat de deelnemers krijgen.

Meer informatie: www.bakkermetster.nl

Reageer op dit artikel