nieuws

Bakkerswereld in het zweet voor KWF

Nieuws

DOETINCHEM – Niet alleen duizenden sportievelingen bedwongen afgelopen woensdag en donderdag de Alpe d’Huez om geld op te halen voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Ook het salesteam van Bakkerswereld sprong op de pedalen en haalde maar liefst 826 euro op.

Bakkerswereld in het zweet voor KWF

DOETINCHEM – Niet alleen duizenden sportievelingen bedwongen afgelopen woensdag en donderdag de Alpe d’Huez om geld op te halen voor Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Ook het salesteam van Bakkerswereld sprong op de pedalen en haalde maar liefst 826 euro op.

Het team, bestaande uit Renee Disteli, Ilse Haitsema, en Michiel van Pampus, wonnen de Reed Business Media spinningmarathon. Zij wisten namelijk het hoogste bedrag op te halen van de vijf teams die meededen.

In totaal haalden de vijf spinningteams een bedrag van 2600 euro op. De directie heeft dit bedrag aangevuld, waardoor er in totaal 5000 euro wordt gedoneerd aan de KWF Kankerbestrijding. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels