nieuws

Gastheerschap centraal op Bakkerij Dagen

Nieuws

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen vaart een nieuwe koers. Gastheerschap, innovatie en gemak staan meer dan ooit centraal tijdens de komende beurs.

Gastheerschap centraal op Bakkerij Dagen

AMSTERDAM – De Bakkerij Dagen vaart een nieuwe koers. Gastheerschap, innovatie en gemak staan meer dan ooit centraal tijdens de komende beurs.

Tijdens Bakkerij Dagen 2012 is onder meer sprake van verbeterde bewegwijzering, zowel voor de buitenterreinen als de beursvloer. De Parkfoyer wordt aangekleed met een groot terras dat volop ruimte biedt om te netwerken.

Sfeervoller
Het aantal opbouwdagen wordt voorts uitgebreid van drie naar vier dagen. De entree naar de beursvloer wordt sfeervoller aangekleed en beursbezoekers worden ook hier welkom geheten door gastheren en -dames die de beursgids en de programmering uitdelen en de bezoekers voorzien van een hapje en een drankje.

Voordelig reizen
Bezoekers kunnen na registratie via www.bakkerijdagen.nl gelijk voor €7,50 een 2e klas NS- dagretour bestellen. Het retour is geldig in alle NS- treinen naar Amsterdam RAI. Bij bestelling van het NS- kaartje via www.bakkerijdagen.nl ontvangen beursbezoekers een link waarmee het treinkaartje, in de vorm van een e- ticket, kan worden gedownload en uitgeprint.

EK Boulangerie
Tijdens Bakkerij Dagen 2012 wordt het EK Boulangerie, het Europees Kampioenschap Broodbakken, gehouden. Acht landen strijden op de beursvloer om de prestigieuze titel. Nederland, dat voor het eerst als gastland optreedt, wordt vertegenwoordigd door het Nederlands Boulangerie Team, dat bestaat uit François Brandt, Wietsche Schiere en Peter Bienefelt.

Nederlands Patisserie Team
Ook het Nederlands Patisserie Team is vertegenwoordigd op de Bakkerij Dagen. Het team verzorgt een aantal activiteiten op de beursvloer, waaronder de Dutch Pastry Award en diverse demonstraties.

De openingstijden van de beurs zijn op zondag 4 maart van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 10.00 tot 19.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Reageer op dit artikel