nieuws

Bakkerij Dagen met Carpigiani Gelato University

Nieuws

AMSTERDAM – Carpigiani Gelato University is aanwezig tijdens de Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI (4 tot en met 6 maart 2012).

Bakkerij Dagen met Carpigiani Gelato University

AMSTERDAM – Carpigiani Gelato University is aanwezig tijdens de Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI (4 tot en met 6 maart 2012).

Diverse maestro’s, ijsmeesters van Carpigiani, presenteren dagelijks verschillende workshops van 40 minuten, gevolgd door anderhalf uur ‘hands on’ zelf ijs maken met het publiek.

Italiaans ijs

De Carpigiani Gelato University heeft als doel om de cultuur, passie en kennis van ijssalons over de hele wereld te verbeteren en om het publiek deze beleving, het plezier en de smaak van echt ambachtelijk Italiaans ijs bij te brengen. Carpigiani streeft ernaar om alle ondernemers en enthousiaste patissiers die zich willen verdiepen in het bereiden en verkopen van ambachtelijk Italiaans ijs, en hier meer over willen leren, te assisteren en kennis hierover met hen te delen.

Bakkerij Dagen 2012 wordt van 4 tot en met 6 maart gehouden in Amsterdam RAI. De organisatie van de Bakkerij Dagen is in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de Stichting Bakkerij Toeleveranciers Federatie (BTF). De openingstijden van de beurs zijn op zondag 4 maart van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 10.00 tot 19.00 uur en dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over de Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI is te vinden op www.bakkerijdagen.nl.
 

Reageer op dit artikel