nieuws

Informatie en entertainment op Bakkerij Dagen 2012

Nieuws

AMSTERDAM – Beleving, innovatie en inspirerende ontmoetingen met vakmensen uit de bakkerijbranche, dat vormt de basis voor de komende Bakkerij Dagen.

Informatie en entertainment op Bakkerij Dagen 2012

AMSTERDAM – Beleving, innovatie en inspirerende ontmoetingen met vakmensen uit de bakkerijbranche, dat vormt de basis voor de komende Bakkerij Dagen.

De beurs geeft een compleet beeld van de bakkerijbranche in Nederland, van ambachtelijke en industriële brood- en banketbakkerijen tot chocolaterieën, supermarkten en de voedingsmiddelenindustrie, aldus de organisatie. De beurs, 4-6 maart in de Amsterdam Rai, krijgt een verfrissende metamorfose.

Prikkeling
Beursmanager Joke van der Wijngaart ‘Wij gaan de bezoeker iets extra’s meegeven. We willen ze prikkelen door diverse vormen van beleving aan de beurs toe te voegen en door kennis en entertainment aan elkaar te koppelen”. Evenals bij voorgaande edities van de beurs zijn er informatieve demonstraties en spannende wedstrijden.

Voordelig
Bezoekers aan de Bakkerij Dagen kunnen in 2012 voordelig reizen met het openbaar vervoer. Bij online registratie kan de bezoeker direct voor slechts € 7,50 een NS-treinretour bestellen, geldig vanaf ieder station in Nederland naar het station Amsterdam RAI.

 

Reageer op dit artikel