nieuws

NBOV introduceert calamiteitenpakket

Nieuws

ROTTERDAM – De NBOV start met een calamiteitenpakket voor ondernemers. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam nam woensdag 14 september het eerste exemplaar in ontvangst.

NBOV introduceert calamiteitenpakket

ROTTERDAM – De NBOV start met een calamiteitenpakket voor ondernemers. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam nam woensdag 14 september het eerste exemplaar in ontvangst.

Dit gebeurde bij Banketbakkerij Groen in Rotterdam. Aboutaleb nam als voorzitter van de landelijke Taskforce Overvalcriminaliteit het eerste pakket in ontvangst van NBOV vice-voorzitter Henk Staghouwer

. De NBOV introduceert met deze calamiteitenhandleiding een praktisch hulpmiddel voor bakkers, die worden geconfronteerd met bijvoorbeeld brand, stormschade, levensbedreigende incidenten als gevolg van voedselallergie, stroomuitval, inbraak of onwel worden van klanten of medewerkers en overvallen.
 

Reageer op dit artikel