nieuws

Inschrijving vlaaienwedstrijd geopend

Nieuws

ROERMOND – Maakt u de lekkerste vlaai van Nederland? De inschrijving van de wdstrijd is geopend.

Inschrijving vlaaienwedstrijd geopend

ROERMOND – Maakt u de lekkerste vlaai van Nederland? De inschrijving van de wdstrijd is geopend.

B4 contactclub en Bakeplus (ondersteund door NBOV) houden dit najaar ‘de Week van de Ambachtelijke Vlaai’ ter viering van het 25-jarig jubileum van de vlaaiendag. Deelnemers strijden mee voor de regionale wedstrijd ‘Lekkerste Ambachtelijk Vlaai’. Ingezonden vlaaien worden beoordeeld door een vakjury. De finale is op woensdag 5 oktober. De winnaar krijgt naast eeuwige roem media-aandacht op de Limburgse televisiezender L1. Inschrijven kan tot 20 september.

Klik hier voor meer informatie

 

Reageer op dit artikel