nieuws

Puratos: trends in banket

Nieuws

GROOT BIJGAARDEN – In het Innovatie Centrum in Groot-Bijgaarden, bij Brussel in België, organiseert Puratos op woensdag 12 oktober een Banketseminar ´Smaak, Nutrition en Trends´ in banket.

GROOT BIJGAARDEN – In het Innovatie Centrum in Groot-Bijgaarden, bij Brussel in België, organiseert Puratos op woensdag 12 oktober een Banketseminar ´Smaak, Nutrition en Trends´ in banket.

Het seminar is bedoeld voor de banketindustrie en diegenen die kennis willen opdoen over nieuwe producten en klanten willen inspireren. Er zijn lezingen van zowel interne als externe sprekers. Daarnaast staat er een bijzondere workshop op het programma.

De dag begint om 9.00 uur en zal om 16.30 uur eindigen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
Voor meer informatie: 0168-326 260.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels