nieuws

Het is vroeg winter bij Bakkerij Hoekstra

Nieuws

BEDUM – Bakkerij Hoekstra staat bekend om zijn ludieke acties. Het slechte weer is aanleiding voor een nieuw, grappig idee.

Het is vroeg winter bij Bakkerij Hoekstra

BEDUM – Bakkerij Hoekstra staat bekend om zijn ludieke acties. Het slechte weer is aanleiding voor een nieuw, grappig idee.

Hoekstra introduceert de boerenkoolsnack: een broodje gevuld van bladerdeeg gevuld met spek, aardappelpuree en natuurlijk boerenkool. Het eigen gemaakte broodje wordt normaal alleen in de winter gemaakt, maar de slechte zomer is voor de creatieve bakker aanleiding om het nu al te maken.

Klaes Hoekstra: ‘Het is komkommertijd en slecht weer dus bedenken we weer wat’, redeneert hij nuchter. Met succes want de plaatselijke televisiezender besteedt vandaag aandacht aan het product. Hoekstra heeft er vanochtend vijftien verkocht. ‘Daar gaat het niet om. Als de klant met een glimlach de deur uit gaat, heb ik mijn doel weer bereikt.’
 

Reageer op dit artikel