nieuws

Banketbakker Holtkamp verklapt geheim tompoezen

Nieuws

MAASSLUIS – De tompoezen van Patisserie en chocolaterie Holtkamp in Maassluis zijn bekend in de verre omtrek. Maar wat is het geheim?

MAASSLUIS – De tompoezen van Patisserie en chocolaterie Holtkamp in Maassluis zijn bekend in de verre omtrek. Maar wat is het geheim?

Banketbakker Koos Holtkamp verklapt dat het geheim van zijn tompoezen zit in de melk voor de bakkersroom en het deeg voor de korst. De melk haalt hij elke ochtend zelf bij een bevriende boer. Het korstdeeg wordt vers gemaakt in de bakkerij. Verder geeft Koos aan dat de tompouce vers gegeten moet worden, dus het is zaak ze meerdere keren per dag te maken om de voorraad aan te vullen.

BELUISTER HET RADIOINTERVIEW 

Bekijk ook: Patisserie Holtkamp geeft openehid van zaken (video’s)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels