nieuws

Bakker moet gratis ontbijtbuffet schrappen

Nieuws

SINT-ELOOIS-VIJVE – Het zit de Belgische bakker Bart Rogier niet mee. Hij sluit zijn bakkerij en had gehoopt dit in stijl te kunnen doen met een gratis ontbijtbuffet voor driehonderd van zijn klanten.

Bakker moet gratis ontbijtbuffet schrappen

SINT-ELOOIS-VIJVE – Het zit de Belgische bakker Bart Rogier niet mee. Hij sluit zijn bakkerij en had gehoopt dit in stijl te kunnen doen met een gratis ontbijtbuffet voor driehonderd van zijn klanten.

Helaas moet hij dit plan schrappen, nu hij onverwacht onder het mes moest met knieproblemen. Bart Rogier (38) en zijn vrouw Karina Goens (38) houden al vijftien jaar de bakkerij aan de Koekoekstraat in het centrum van Vijve. Bart bakt en Karina bedient de klanten in de winkel. Maar dat is nu gedaan, twee weken vroeger dan gepland.’In het weekend van 14 augustus kreeg ik pijn in mijn knieën’, vertelt Bart.

Lees hier het hele artikel in Nieuwsblad.be

Reageer op dit artikel