nieuws

Politiek mengt zich in kwestie Bakkerij Westers

Nieuws

NIEUWE PEKELA – Dat een bakker een belangrijke rol heeft in de samenleving onderstreept de kwestie Bakkerij Brans&Westers. De bewoners en politiek mengen zich in de strijd om de bakkerij te behouden voor het dorp.

NIEUWE PEKELA – Dat een bakker een belangrijke rol heeft in de samenleving onderstreept de kwestie Bakkerij Brans&Westers. De bewoners en politiek mengen zich in de strijd om de bakkerij te behouden voor het dorp.

 Bakkerij Brans&Westers in Nieuwe Pekela is door de gemeente op de vingers getikt over geluidsoverlast. De bakker moet voor 18 april aanpassingen doen anders riskeert hij een boete. Aanleiding van de kwestie is een klagende buurman.

Beluister het radio-interview

Lees ook
Bakkerij Westers in de clinch over geluidsoverlast
 

 

Reageer op dit artikel