nieuws

Nieuwe winkel bakkerij Martin

Nieuws

VALKENSWAARD – Martin uit Valkenswaard heeft een metamorfose ondergaan. De winkel is veranderd in een moderne winkel met semi-zelfbediening.

VALKENSWAARD – Martin uit Valkenswaard heeft een metamorfose ondergaan. De winkel is veranderd in een moderne winkel met semi-zelfbediening.

Onder toeziend oog van honderden klanten, vrienden en familie hebben eigenaren Stefan en Martien Brugmans op 2 februari hun vernieuwde winkel heropend. De volledige zelfbedieningswinkel uit de jaren tachtig is omgetoverd tot een moderne semi-zelfbedieningszaak. Stefan: ‘We hebben gekozen voor semi zelfbediening (ingericht door Linthorst) om klanten die snel willen winkelen beter te kunnen helpen. Daarnaast geeft het rust voor mensen die wel de tijd willen nemen.

De oppervlakte is ongewijzigd is gebleven, de inrichting allerminst. De meerlaagse toonbank is vervangen door eenlaagse presentatie. De toonbank is van zwart marmer. Opvallende details zijn de witte steenstrips aan de wand en de ingebouwde open haard.
 

Reageer op dit artikel