nieuws

Bouwer & Officier 50 jaar

Nieuws

HAZERSWOUDE – Bouwer & Officier Accountants en Belastingadviseurs bestaat op 4 maart 50 jaar.

Bouwer & Officier 50 jaar

HAZERSWOUDE – Bouwer & Officier Accountants en Belastingadviseurs bestaat op 4 maart 50 jaar.

Hans Bouwer richtte het bedrijf op in 1961 onder de naam ‘Middenstands-, Advies- en Administratiekantoor Emaka’ in Leiderdorp. Vijf jaar later trad Jaap van der Breggen tot de firma toe. De naam veranderde in ‘Bouwer & Co. Accountants’.

Met de komst van registeraccountant Officier in 1984 de naam Bouwer & Officier. Vandaag de dag heeft het bedrijf 25 medewerkers. Nog steeds telt de klantenkring veel ambachtelijke bakkerijen, aldus eigenaren Michel Duijm en Cees de Waal
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels