nieuws

Hoogvliet verloot jaar gratis brood

Nieuws

LEIDEN – Supermarktformule Hoogvliet doneert deze week van ieder verkocht brood 0,10 euro aan de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM.’Hoogvliet verloot een jaar gratis brood bij het Glazen Huis in Leiden, waar dit jaar Serious Request is.

Hoogvliet verloot jaar gratis brood

LEIDEN – Supermarktformule Hoogvliet doneert deze week van ieder verkocht brood 0,10 euro aan de jaarlijkse actie Serious Request van 3FM. Hoogvliet verloot een jaar gratis brood bij het Glazen Huis in Leiden, waar dit jaar Serious Request is.

De gedoneerde opbrengst van de broodverkoop van dinsdag 20 december is 5.549,80 euro. Tot en met zaterdagavond spaart Hoogvliet 0,10 euro per brood om te doneren aan de actie van 3FM. Consumenten die dinsdagavond bij het Glazen Huis in kerstkleding komen opdagen maken kans op een jaar gratis brood van Hoogvliet.
 

Bekijk de actuele stand

Reageer op dit artikel