nieuws

Robèrt van Beckhoven helpt Efteling

Nieuws

KAATSHEUVEL – Vanochtend werd in het Sprookjesbos in de Efteling, met een hap uit de taart bij het huisje van Hans & Grietje, een bijzondere samenwerking bezegeld.

Robèrt van Beckhoven helpt Efteling

KAATSHEUVEL – Vanochtend werd in het Sprookjesbos in de Efteling, met een hap uit de taart bij het huisje van Hans & Grietje, een bijzondere samenwerking bezegeld.

Robèrt van Beckhoven (op eerste foto links, op tweede foto rechts), één van de twee Meesterpatissiers in Nederland, sneed samen met Sander van Houts, Manager Keukens bij de Efteling, de sprookjestaart aan. De komende tijd zal de expertise van Robèrt van Beckhoven worden ingezet bij het ontwikkelen van nieuwe horeca-concepten voor de Efteling.

Van Houts: ‘Met deze samenwerking maakt de Efteling een volgende stap in de upgrade van haar horeca-assortiment. Aan onze patisserieproducten kunnen we vanaf nu in ieder geval een kwaliteitslabel meegeven.’ Ook Robèrt van Beckhoven is trots op de samenwerking: ‘Als Brabander ben ik goed bekend met de Efteling en haar eindeloze mogelijkheden. Ik heb enorm veel zin om al onze creatieve plannen te gaan uitwerken tot bijzondere horecaconcepten.’

Reageer op dit artikel