nieuws

Chocolaterie Pierre opent in Haarlem

Nieuws

HILLEGOM/HAARLEM – Chocolaterie Pierre, opent 11 november een tweede winkel. De winkel komt in het hart van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 25.

HILLEGOM/HAARLEM – Chocolaterie Pierre, opent 11 november een tweede winkel. De winkel komt in het hart van Haarlem aan de Kleine Houtstraat 25.

De tweede winkel in Haarlem wordt met dezelfde beleving als in Hillegom gerund. Open atelier en enthousiaste werknemers zijn belangrijke eigenschappen voor de winkel in Haarlem die wordt geleid door Jeffrey, zoon van eigenaren Gert en Karin van Soest.

Het nieuwe filiaal komt in de Kleine Houtstraat in Haarlem, een trendy winkelstraat met de charme van een knus binnenstedelijk straatje. Chocolaterie Pierre is een familiebedrijf dat sinds 1994 in het centrum van Hillegom is gevestigd.

 

Reageer op dit artikel