nieuws

Bakker Bart lanceert nieuwe webshop

Nieuws

BEUNINGEN –Bakker Bart heeft haar webshop vernieuwd. Het is de klant nog gemakkelijker gemaakt.

BEUNINGEN –Bakker Bart heeft haar webshop vernieuwd. Het is de klant nog gemakkelijker gemaakt.

De online winkel bevat onder meer belegde broodjes, snacks, dranken en groepslunches. Bakker Bart biedt een uitgebreid assortiment voor zowel de consumenten- als zakelijke markt.

Eetmomenten
Klanten kiezen voor afhalen of bezorgen waarbij een lunch tot een uur van te voren nog kan worden besteld. Tim Toonen, marketingmanager bij Bart’s Retail: ‘Met de vernieuwde webshop biedt Bakker Bart mogelijkheden voor diverse eetmomenten op een dag, zowel zakelijk als privé.’

Doelgroep
De primaire doelgroep van de online bakkerij bestaat uit bedrijven tot honderd werknemers, een potentieel van een kleine 400.000 bedrijven door heel Nederland. Grotere ondernemingen, zegt Toonen, worden vaak al bediend door cateraars.

Aanschuiven
Bakker Bart richt zich ook op de winkelende consument. Als die vooraf zijn bestelling in de webshop opgeeft, kan hij in de winkel meteen aanschuiven of zijn bestelling meenemen. Nu geeft 17 procent van de consumenten aan door te lopen omdat het in de Bakker Bart winkels te druk is.
 

Reageer op dit artikel