nieuws

Tummers 90 jaar

Nieuws

HEEMSTEDE – Tummers patisserie passionnelle in Heemstede bestaat 90 jaar. Het jubileum werd onlangs gevierd met een open huis in de nieuwe bakkerij.

HEEMSTEDE – Tummers patisserie passionnelle in Heemstede bestaat 90 jaar. Het jubileum werd onlangs gevierd met een open huis in de nieuwe bakkerij.

Tummers is in oktober 1921 gestart. Door gebrek aan opvolging binnen de familie is Tummers verkocht aan de familie Van Kesteren. Via de familie Schotvanger, Robert en Suzanne Stroet kwam Tummers acht jaar geleden in handen van Marijke en Vincent van den Bosch.

Piet Wingender
Banketbakker Piet Wingender heeft vier van de vijf eigenaren meegemaakt. Hij begon in 1966, als 15-jarige banketbakker in een bakkerij van nog geen 12 vierkante meter. Na vele aanpassingen, is in 2011 de bakkerij wederom veranderd. Tummers produceert vanuit een nieuwe bakkerij zo’n kilometer verderop. Deze bakkerij telt ruim 350 vierkante meter.
 

Reageer op dit artikel