nieuws

Patisserie 2012: kleinere porties en beleving

Nieuws

BRUSSEL – Wil de banketbakker, patissier in de toekomst winst blijven maken, dan moet hij durven te veranderen. Verwennen en genieten blijven centraal staan, Amerikaanse en Aziatische invloeden nemen toe.

Patisserie 2012: kleinere porties en beleving

BRUSSEL – Wil de banketbakker, patissier in de toekomst winst blijven maken, dan moet hij durven te veranderen. Verwennen en genieten blijven centraal staan, Amerikaanse en Aziatische invloeden nemen toe.

Evenals het belang van voedingswaarden, kleinere porties en beleving. Dat bleek tijdens het eerste Banket Forum dat Puratos 12 oktober hield in haar Innovation Center in Brussel.

Een zestal sprekers gaf de banketbakkers en patissiers inzicht in de trends van vandaag en morgen. Jeroen van Oijen van het Culiversum: ‘Zet je product op een voetstuk, maak het de held. Dan pas kan je de klant fan maken. Tapas trend (finger food) gaat niet meer weg.’

Lees het hele artikel in Bakkerswereld magazine van 4 november

 

Foto: Melody Fury

Reageer op dit artikel