nieuws

Nieuwe winkel Van der Wal Jolink

Nieuws

APELDOORN – Bakkerij Van der Wal Jolink heeft een nieuwe winkel geopend. De winkel is in de plaats gekomen van een oud pand in Winkelcentrum Eglantier in Apeldoorn.

Nieuwe winkel Van der Wal Jolink

APELDOORN – Bakkerij Van der Wal Jolink heeft een nieuwe winkel geopend. De winkel is in de plaats gekomen van een oud pand in Winkelcentrum Eglantier in Apeldoorn.

‘Door verbouwing van het winkelcentrum hadden we geen achteringang meer, waardoor we 150 meter met het brood moesten sjouwen. Bovendien was de winkel gedateerd’, verklaart hij de verhuizing. Met de opening van de nieuwe winkel (Infrashop) zijn beide problemen opgelost.

‘We hebben een betere plek. In een versstraat tussen twee grote supermarkten in. ‘ Van der Wal heeft gekozen voor een ‘service op maat’winkel met een centraal afrekenpunt. De winkel is 150 vierkante meter groot.

 

Reageer op dit artikel