nieuws

Wie durft de uitdaging aan?

Nieuws

WAGENINGEN – Wilt u uw bedrijf verbeteren door alle onderdelen van het ondernemerschap tegen het licht te houden? Wilt u weten hoe experts (op verschillende vakgebieden) naar uw organisatie kijken? Wilt u uw bedrijf sturen op gedegen informatie? Dan is meedoen met Bakker met Ster 2011 zeker de moeite waard.

Wie durft de uitdaging aan?

WAGENINGEN – Wilt u uw bedrijf verbeteren door alle onderdelen van het ondernemerschap tegen het licht te houden? Wilt u weten hoe experts (op verschillende vakgebieden) naar uw organisatie kijken? Wilt u uw bedrijf sturen op gedegen informatie? Dan is meedoen met Bakker met Ster 2011 zeker de moeite waard.

Veel ondernemers twijfelen of zij mee moeten doen aan Bakker met Ster. Veel genoemde opmerkingen zijn: ‘Ik haal toch geen ster’, of ‘Ik maak toch geen kans’. Hiermee gaat die ondernemers voorbij aan het feit dat Bakker met Ster een uitstekend middel is om de eigen organisatie door een onafhankelijke jury op velerlei onderdelen grondig onder de loep te nemen.

Verbeteren
Wilt u uw bedrijf verbeteren door alle onderdelen van het ondernemerschap tegen het licht te houden? Wilt u weten hoe experts (op verschillende vakgebieden) naar uw organisatie kijken? Wilt u uw bedrijf sturen op gedegen informatie? Dan is meedoen met Bakker met Ster 2011 zeker de moeite waard. En wie weet fonkelt er bij u dit jaar ook wel een of meerdere sterren.

Door de sponsoren betaalt de deelnemer slechts een deel van de kosten. Deelname aan de eerste ronde bedraagt € 350,-.
Hiervoor krijgt u:
• een winkelbeoordeling
• vier productbeoordelingen
• een vakjury (op bezoek)
• twee mysterie shoppers
• een gedegen eindrapportage (met benchmark)
• op verzoek een toelichting van het rapport

U kunt zich nog tot maandag 10 januari inschrijven. Doe het nu!
 

Reageer op dit artikel