nieuws

Team bakker Jenny van der Putten krijgt bokaal

Nieuws

MIERLO – Bakkerij Jenny van der Putten werd vorige uitgeroepen tot Beste Echte Bakker. Net als in 2010 bleef de Mierlose bakker zijn collega’s voor. Deze week kreeg het team de bokaal en auto overhandigd door directeur Geert Caniels en Gildemeester Chris Scholtens.

Team bakker Jenny van der Putten krijgt bokaal

MIERLO – Bakkerij Jenny van der Putten werd vorige uitgeroepen tot Beste Echte Bakker. Net als in 2010 bleef de Mierlose bakker zijn collega’s voor. Deze week kreeg het team de bokaal en de tijdelijke auto overhandigd door directeur Geert Caniels en Gildemeester Chris Scholtens. .

Viervoudig kampioen Echte Bakker Thijs Koolen is als tweede geëindigd, brons is er voor collega Lubbers uit Almelo.

Lees ook
Echte Bakker Thijs Koolen maakt beste kwaliteit
Echte Bakker van der Kloet beste winkel

 

Reageer op dit artikel