nieuws

Patisserie centraal in nieuw televisieprogramma

Nieuws

BRUSSEL – Na Beste bakker van Vlaanderen komt de Belgische zender dit voorjaar VT-4 met een nieuw programma waar het bakkersvak centraal staat.

Patisserie centraal in nieuw televisieprogramma

BRUSSEL – Na De beste bakker van Vlaanderen komt de Belgische zender dit voorjaar VT-4 met een nieuw programma waar het bakkersvak centraal staat.

Het tv-programma ‘Goe Gebakken’ legt de nadruk op puur bakplezier en heerlijke zoetigheden uit de oven om thuis klaar te maken. Het concept van is verrassend eenvoudig: elke aflevering zet patissier-host Sofie Dumont een aantal lekkernijen op tafel: simpele en tijdloze recepten, die al populair waren in grootmoeders keuken, maar ook in hedendaagse leefkeukens nog gemaakt en gesmaakt kunnen worden. Sofie: ‘Bakken hoeft niet stresserend te zijn. Ik wil het publiek ervan overtuigen dat het ook gezellig kan zijn, leuk, simpel en gewoonweg lekker.’

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels