nieuws

Inschrijving Bakker met Ster verlengd

Nieuws

WAGENINGEN – Om alle brood- en banketbakkers deze mogelijkheden aan te bieden is er nu een extra mogelijkheid zich in te schrijven voor Bakker met Ster 2011. De inschrijfperiode is verlengd tot en met woensdag 19 januari.

Inschrijving Bakker met Ster verlengd

WAGENINGEN – Om alle brood- en banketbakkers deze mogelijkheden aan te bieden is er nu een extra mogelijkheid zich in te schrijven voor Bakker met Ster 2011. De inschrijfperiode is verlengd tot en met woensdag 19 januari.

Brood- en banketbakkers die in de twee voorgaande jaren een ster of sterren toegekend hebben gekregen, zagen hun omzetontwikkeling sterk verbeteren. Bakkers die het zonder ster hebben moet stellen, hebben doorgaans veel nuttige tips uit de juryrapporten kunnen doorvoeren in hun organisatie.

Door de onduidelijke situatie vanwege de financiën van Bakker met Ster (door vooral de prikkelingen rondom de meelheffing) is de inschrijving pas eind november, in plaats van begin oktober, gestart. Hierdoor lag de inschrijfperiode geheel in de drukke decembermaand. Dit heeft een effect gehad op het huidige aantal inschrijvingen.

Om de voortgang van de verkiezing niet in gevaar te brengen, wordt op maandag 17 januari alvast gestart met de voorronde. Deze voorronde bestaat uit een bezoek van de vakjury, een winkel- en productbeoordeling en een mysterie shopper. Hierbij zit een kleine overlap met de inschrijfperiode.

Wilt u zich als organisatie verbeteren door alle onderdelen van het ondernemerschap eens tegen het licht te houden? Wilt u weten hoe experts (op verschillende vakgebieden) naar uw organisatie kijken? Wilt u sturen op gedegen informatie? Dan is meedoen aan Bakker met Ster 2011 zeker de moeite waard. En misschien… valt u toch in de prijzen!

Inschrijven kan via www.bakkermetster.nl

 

Reageer op dit artikel