nieuws

Bakker Staghouwer weer doelwit inbrekers

Nieuws

ZUIDHORN – Bakkerij Staghouwer is weer het slachtoffer geworden van inbrekers. Het is de vierde keer in vier maanden.

Bakker Staghouwer weer doelwit inbrekers

ZUIDHORN – Bakkerij Staghouwer is weer het slachtoffer geworden van inbrekers. Het is de vierde keer in vier maanden.

Eigenaar Henk Staghouwer spreekt van een inbraakgolf in het noorden van het land. Het was de vierde inbraak sinds september bij Staghouwer. In september was de winkel in Groningen doelwit, in oktober de winkel in Zuidhorn en met Kerstmis de bakkerij .

Dit keer hadden de inbrekers het weer gemunt op de winkel in Zuidhorn. De inbrekers hebben een 90 kilo zware kluis meegenomen. De inbraak vond vrijdagavond plaats en werd zaterdagochtend ontdekt door een medewerker van de bakkerij. De inbrekers zijn vermoedelijk aan de achterkant het pand binnengekomen. Staghouwer laat nu in ieder pand beveiligingscamera’s plaatsen.

 

Reageer op dit artikel