nieuws

Bakker met Ster 2011 kent alleen winnaars

Nieuws

WAGENINGEN – Wilt u een objectief rapport over uw bedrijf, uw naamsbekendheid vergroten en consumentenpromotie? Doe dan mee aan de wedstrijd Bakker met Ster.

Bakker met Ster 2011 kent alleen winnaars

WAGENINGEN – Wilt u een objectief rapport over uw bedrijf, uw naamsbekendheid vergroten en consumentenpromotie? Doe dan mee aan de wedstrijd Bakker met Ster.

Om bakkers een extra mogelijkheid te geven om in te schrijven, is de inschrijfperiode verlengd tot en met woensdag 19 januari! Inschrijven kan op www.bakkermetster.nl

Voordelen
Het thema van Bakker met Ster 2011 is ‘Binnen beginnen is buiten winnen’ Wat levert de wedstrijd op:

- 360 graden reflectie inclusief onafhankelijke, objectieve rapportage
– Diverse jureringen inclusief mening van uw eigen klanten
– Geringe kosten voor een complete doorlichting van uw organisatie (d.m.v. subsidies en sponsoren)
– Sterrenstatus
– Consumentenpromotie
– Naamsbekendheid
– Middel om organisatie inclusief medewerkers kritisch te bekijken en te enthousiasmeren.

Motivatie collega’s
Diverse collega bakkers deden mee in 2010 voor en hebben zich ook nu weer ingeschreven.

“Het is een bevestiging dat we goed zijn bezig geweest met de verbetering van onze kwaliteit en klantvriendelijkheid. We hebben al een ster, maar we gaan voor meer. Kwaliteit, daar gaat het immers om!”

“We doen heel bewust aan deze wedstrijd mee om te horen wat een vakkundige jury van onze winkel vindt. Ambachtelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als dé ‘familiebakker’ van De Kempen zijn we natuurlijk ook wel aan onze stand verplicht om goed te scoren”.

“Het personeel leeft mee en we proberen natuurlijk nu ook een of meer sterren te winnen. Het is ook wel eens een keer goed als je bedrijf van buitenaf wordt beoordeeld. En als de beoordeling dan goed is, dan krijg je een bevestiging dat je op de goede weg zit. Mochten we winnen dan zullen daar zeker de nodige aandacht aan schenken. En laten we hopen dat we nog meer klanten zullen trekken”.

“Meedoen aan deze wedstrijd is heel erg leerzaam want je krijgt een uitgebreide beoordeling over hoe je bakkerij en winkel er voor staan. Je bent als bakker iedere dag opnieuw bezig om een perfect brood te maken. De uitdaging is om elke dag opnieuw een heerlijk vers, geurig, knapperig product te maken en te presenteren.”

 

 

 

 

Reageer op dit artikel