nieuws

Rondleiding bij bakker Van den Bogaert (video)

Nieuws

BREDA – Zo’n 20 filmpjes over zijn bakkerij heeft Paul van den Bogaert de laatste maanden op You Tube geplaatst. En 6000 mensen hebben de beelden inmiddels bekeken. De bakker uit Breda hecht er aan zichzelf te verkopen.’Wanneer je dat doet krijg je respect.

BREDA – Zo’n 20 filmpjes over zijn bakkerij heeft Paul van den Bogaert de laatste maanden op You Tube geplaatst. En 6000 mensen hebben de beelden inmiddels bekeken. De bakker uit Breda hecht er aan zichzelf te verkopen.‘Wanneer je dat doet krijg je respect.’

In tijden van moordende concurrentie van het supermarktkanaal is de enthousiaste Paul van den Bogaert iemand die de aanval zoekt en trots is op zijn bedrijf. Een reportage over de bakkerij volgt in Bakkerswereld van 23 september. Bekijk zijn bakkerij alvast:  

 

Reageer op dit artikel