nieuws

Mekking viert feest met klanten

Nieuws

BENNEKOM – Banketbakkerij Mekking hield zaterdag 24 september een open dag met als thema ‘Eerlijke grondstoffen – pure producten’. Aanleiding was het 110-jarig bestaan van de bakkerij en het tienjarig hofleverancierschap.

Mekking viert feest met klanten

BENNEKOM  – Banketbakkerij Mekking hield zaterdag 24 september een open dag met als thema ‘Eerlijke grondstoffen – pure producten’. Aanleiding was het 110-jarig bestaan van de bakkerij en het tienjarig hofleverancierschap.

De bakkerij was omgetoverd in een grote demonstratieruimte. De verschillende banketbakkers lieten onder meer zien hoe een echte banketbakkerstompouce, een showstuk van suiker, roomboterkoekjes en marsepeinen herfstfiguren worden gemaakt.

Kinderen mochten hun eigen taartje maken en muffins of koekjes versieren.
In het chocoladeatelier  liet een van de banketbakkers zien hoe hazelnootbonbons worden gemaakt en chocoladekerstkransjes.  De rondgang eindigde in de winkel met een tas met lekkernijen.

Reageer op dit artikel