nieuws

Bakkerij Van Maanen ‘oliebollenkampioen

Nieuws

RIJNSBURG – Meesterbakker Van Maanen breidt haar activiteiten uit als leverancier van oliebollen en appelbeignets. Van Maanen start de website Oliebollenkampioen.nl

Bakkerij Van Maanen ‘oliebollenkampioen

RIJNSBURG – Meesterbakker Van Maanen breidt haar activiteiten uit als leverancier van oliebollen en appelbeignets. Van Maanen start de website Oliebollenkampioen.nl

Henk-Jan van Maanen: ‘Tot nu toe hebben we ons vooral toegelegd op de verkoop van oliebollen via onze eigen winkels. We zijn er nu klaar voor om ook voor andere bakkers, restaurants en cateraars onze heerlijke oliebollen en beignets te vervaardigen.’

Vanaf begin oktober is de website live. Hierop kunnen geïnteresseerden drie soorten oliebollen bestellen en gebakken als ongebakken appelbeignets. De oliebollen naturel, met krenten/rozijnen en cranberry wegen 85 gram per stuk. Minimale afname is 500 oliebollen en/of 250 appelbeignets.

 

Reageer op dit artikel