nieuws

Bakkerij Hoekstra’s boerenkoolsnack (video)

Nieuws

BEDUM – Om met dit treurige weer toch nog een glimlach op de gezichten van de klanten te toveren, heeft Bakkeij Hoekstra uit Bedum de boerenkoolsnack geintroduceerd: een broodje gevuld van bladerdeeg gevuld met spek, aardappelpuree en natuurlijk boerenkool. Genoeg reden voor RTV Noord om opnames te maken.

Bakkerij Hoekstra’s boerenkoolsnack (video)

BEDUM – Om met dit treurige weer toch nog een glimlach op de gezichten van de klanten te toveren, heeft  Bakkeij Hoekstra uit Bedum de boerenkoolsnack geintroduceerd: een broodje gevuld van bladerdeeg gevuld met spek, aardappelpuree en natuurlijk boerenkool. Genoeg reden voor RTV Noord om opnames te maken.

BEKIJK DE VIDEO

Lees ook: Het is vroeg winter bij Bakkerij Hoekstra

Reageer op dit artikel