nieuws

Zwolse Stadsbakker acteur in kinderserie

Nieuws

ZWOLLE – De Zwolse Stadsbakker was dinsdagmiddag het decor voor een nieuw programma van kinderzender Nickelodeon.

Zwolse Stadsbakker acteur in kinderserie

ZWOLLE – De Stadsbakker uit Zwolle was dinsdagmiddag het decor voor een nieuw programma van kinderzender Nickelodeon.

In het nieuwe programma Nickbattle, onderdeel van de serie Huis van Anubis, moest stadsbakker Arend Kisteman samen met een meisje uit Zwolle en de hoofdrolspeler uit de serie een taart maken. ‘Kisteman: ‘Ze zochten een bakker in Zwolle en omdat ik in Google goed te vinden ben, kwamen ze mij uit. Eigenlijk maak ik geen taarten, maar deze kans wou ik niet laten liggen.’

Slagroom
‘Ik heb een bodem gekocht bij een collega banketbakker in Zwolle en heb de taart afgemaakt. Samen met Bastiënne (het Zwolse meisje red.) heb ik de slagroom er op gespoten.’ Veel tekst had hij niet. ‘Ik moest haar goedemorgen wensen en vragen of ik haar kon helpen. Dat was het zo ongeveer’, zegt hij lachend.  

De actie leverde de Stadsbakker wel een groot artikel op in het regionale dagblad De Stentor. De uitzending is gepland voor oktober.

 

 

Reageer op dit artikel