nieuws

Open Dagen bij Vipam

Nieuws

GELDERMALSEN – Vipam houdt op dinsdag 13 en woensdag 14 september van 11.00 tot 18.00 uur haar najaarsdagen in Geldermalsen.

Open Dagen bij Vipam

GELDERMALSEN – Vipam houdt op dinsdag 13 en woensdag 14 september van 11.00 tot 18.00 uur haar najaarsdagen in Geldermalsen.

De dagen staan in het teken van inspiratie voor de banketbakkerij en chocolaterie voor Sint en Kerst. Er is een tweetal life demonstraties op gebied chocolade, marsepein en de producten uit de nieuwe najaarsfolder, zoals de Topsy Turfi (de nieuwe taartsensatie uit Amerika en Engeland). Ook introduceert Vipam met Articor het nieuwste Kindertaartenconcept de Kuddlebearcakes uit Amerika.

De demonstraties worden verzorgd door Henk Willemsen en Antoon de Heer is samenwerking met Kessko en gestyled door Martijn Stoekenbroek en Roxane Feenstra, die ook eigenaresse is van de Sjiekstetaarten.nl.
Voor meer informatie: 0345565670.
 

Reageer op dit artikel