nieuws

Nieuwe Bakkerij Van Pooij

Nieuws

VOLENDAM – Bakkerij van Pooij uit Volendam ontkwam er ook niet aan. De bakkerij heeft het centrum van het vissersdorp ingeruild voor een plekje op het industrieterrein.

VOLENDAM – Bakkerij van Pooij uit Volendam ontkwam er ook niet aan. De bakkerij heeft het centrum van het vissersdorp ingeruild voor een plekje op het industrieterrein.

Na tachtig jaar is de bakkerij niet langer meer gevestigd in het centrum. Ruimtegebrek dwong de bakkerij een nieuwe bakkerij te bouwen aan de rand van het dorp. Deze week is het nieuwe bedrijf (ontworpen door TenBa) in gebruik genomen.

Eigenaar Piet Bont: ‘We zijn van 380 vierkante meter gegaan naar 1600. Dat is even wennen. Ik heb zere voeten van het lopen, maar het is heerlijk werken. Alles is goed gecondotioneerd, de ruimtes zijn goed. De bakkers vinden het prachtig. Ook de vissers zijn er blij mee. De bereikbaarheid is beter.’Pooij heeftdrie winkels in Volendam en levert aan derde kanaal.
 

Reageer op dit artikel